lördag 30 januari 2021

VM FINAL

 Inför turneringen var det enbart skriverier om alla spelare som av olika anledningar tackade nej. För den normalt intresserade var många namn helt okända och förväntningarna därefter. Det var nog ganska skönt för det här orutinerade laget.

Det tog inte många matcher innan man såg att det fanns något speciellt med de här krigarna, men att det skulle räcka till final fanns nog bara i drömmarna. Vi måste komma ihåg att handboll är en global sport, inte som bandy och hockey, det gör prestationen än mer imponerande.

Det som personifierar det här laget är att ALLA spelare ställer upp på lagets taktik. Spelarna kan både spela offensivt och defensivt och det finns inte plats för några primadonnor.

Det är imponerande att se spelarna vräka sig in mellan två 100 kg bjässar, det smäller och ingen gnäller. Den här disciplinen att tåla stryk utan att gnälla måste genera hockey och fotbollsspelare.

SE OCH LÄR!

I finalen hoppas jag att Max Darj och grabbarna är brutala och ser till att de danska pannbanden fastnar i halsen. Oavsett hur det går har ni gjort en bragd.👊🏻🤾🏼‍♀️🎉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar