måndag 18 januari 2021

FUSKBYGGE

 FBK hyllades av många experter innan säsongen och en topp fyra plats skulle inte vara några problem. Nu är de flesta förvånade att laget inte är i närheten av någon topplacering. Om man tittar på spelar truppen ser det inte speciellt imponerande ut. De flesta nyförvärv består av spelare som andra SHL lag inte ville ha i sina lag. De här spelarna skulle inte ens märkas om de spelade i Hockeyallsvenskan. 

Laget är också förblindade av den roliga och kreativa hockeyn de har fått beröm för. Försöker även i år att leva upp till förväntningarna och resultatet är tydligt. Förstår inte laget allvaret kan det sluta med en förskräckelse. Vattenbärarna och primadonnorna måste börja offra ett hårstrå för att vinna hockey matcher och sätta ett försvarsspel som hör hemma på den här nivån. 

Ett annat problem barn är HV71 där ser spelartruppen lite vassare ut. Här har nog spelarna lite för höga tankar om sig själva och låter inte laget stå i centrum. Nu sker en förändring i båset och det var kanske nödvändigt. Framtiden får visa om laget kan resa sig.

Den stora skillnaden mellan topplagen och bottenlagen är att topplagen har en stabilitet och vinner med 2-1 när de har en mindre bra dag. 

Sura hockey har vunnit två raka, det har väl inte hänt de sista fyra åren. FORTSÄTT KÄMPA🥅👍


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar