torsdag 26 november 2020

TRODDE JAG ALDRIG

 Zlatan har hånat vår förbundskapten Janne Andersson flera gånger för att han inte har spelat vissa spelare. Förbundet har fått kritik för att de är amatörmässiga. Zlatan tackade nej till landslaget 2016 och helt plötsligt fyra år senare gläntar han på dörren igen. Journalisterna blir alldeles tills sig och kräver att Janne måste ta kontakt.

Janne har hela tiden påpekat att Zlatan måste ringa om han är intresserad, men helt plötsligt efter alla artiklar åker han ner till Milano. Det går inte att förneka att Zlatan är en fantastisk fotbollsspelare, men man måste komma ihåg att i Milan behöver han inte röra sig speciellt mycket och hans medspelare håller högre nivå än de svenska. Den homogena grupp som har byggts upp under flera år kommer att förändras drastiskt. Har landslaget haft någon större framgång med Zlatan?

Kan det vara så att Janne har fått påtryckningar från förbundet? Jag tycker att han inte har påverkats av pressen tidigare och det här beslutet är förvånande. Det bästa för landslaget är att Zlatan tackar nej så att det blir lugn och ro.⚽️😡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar