fredag 6 december 2019

BOTTEN KAMP

Igår valde jag att följa Leksand mot Oskarshamn en viktig match för att haka på lagen ovanför strecket. Jag hade inga större förväntningar på propaganda hockey men att det skulle vara så här dåligt var lite chockerande. I handboll pratar man om tekniska fel, tappad boll, fel pass, stegfel, dåligt skott m.m. Den här matchen hade alla ingredienser när det gäller tekniska fel, måste ha varit en av de sämsta matcher som har spelats i högsta ligan.
Att Oskarshamn skulle få problem är ingen överraskning, de har inte samma ekonomiska muskler som Leksand. Dalarnas stolthet har gjort en stor satsning inför återkomsten. På pappret har man många så kallade etablerade spelare. Nyförvärv som Fransson, Abbott och Zackrisson har inte gjort någon supporter lycklig. Det som oroar är att de är dyra och har långa kontrakt. Det finns alltid undantag som bekräftar regeln, Hrivik har varit den klart lysande spelaren i mörkret.

Leksand har en bred trupp 10 backar och 15 forwards, det är nog dags att byta ut bredden mot några som kan lyfta laget om man skall slippa ett nervöst kval fram på vårkanten.😰🥅


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar