måndag 4 september 2023

MAlMÖFF GNÄLLER SOM VANLIGT

 MalmöFF har haft två hemmamatcher först DIF 0-0 sedan Göteborg 2-2 det är naturligtvis inte godkänt för ett lag som vill vara ute i Europa och spela. Det mest pinsamma är ändå inte resultaten utan att spelare och tränare skyller på motståndarna, de vill inte spela fotboll bara förstöra. MalmöFF med sina resurser skall väl på något sätt kunna vinna oavsett hur motståndarna spelar.

Allsvenskan är sämre än någonsin ändå får MalmöFF problem att bli mästare. Föreningen har ekonomiska muskler som inget annat lag är i närheten av, de värvar hej vilt och tränaren får i stort sett vad han pekar på ändå kommer inte resultaten. Så här dags på säsongen skulle de leda serien med 7-10 poäng.

VAD ÄR PROBLEMET?

Det kanske är för många propp mätta spelare som spelar ut sitt sista kontrakt eller är det för många felrekryteringar, Får inte tränarna ut spelarnas fulla potential? 

Guidetti AIK och Eriksson DIF har gråtit ut i pressen för de kan inte förstå att de inte spelar regelbundet.Det är så enkelt att de inte är tillräckligt bra. Bra gjort av tränarna att inte bry sig om vad det står på ryggen utan titta på prestation.👍

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar