söndag 26 mars 2023

RÄKNA INTE UT LULEÅ

 Luleå har haft en bedrövlig grundserie, när det blev kvartsfinal mot Växjö kunde ingen drömma om att Luleå skulle jobba till sig en sjunde och avgörande. Slutspel är något helt annorlunda än serielunk och Luleå har ett spel som passar för slutspel. 

Det är inte många lag som kan vinna med 1-0 eller som senast leder med 2-1 och tillåter inte Växjö skjuta ett skott på mål i sista perioden. De har en enorm disciplin och väljer oftast rätt mellan simpelt och konstruktivt. Blir spännande att se om Växjö pallar för trycket, de var de största favoriterna i respektive kvartsfinal.

Gubbarna i SAIK håller fortfarande, de sköt tillsammans SAIK till semifinal. Rögle har varit en av säsongens stora besvikelser, de investerar dyrt varje säsong dags att de får valuta för pengarna.

TIMRÅ stretar emot, men ett mer homogent Örebro kommer att ta sig till semifinal.

FBK såg trötta ut i senaste matchen, har fått spela för hårt på sina bästa spelare under en skadefylld säsong. Tycker inte tränarna har fått rätt förutsättningar inför årets säsong, har för många hål i laget.VF missar inte den här chansen på hemmaplan, trots att de inte har imponerat.

AIK:s tränare har anmälts till disciplinnämnden efter sina uttalanden direkt i TV. Sådana här uttalanden förekommer hela tiden bakom stängda dörrar. När det är slutspel gäller det att investera och smälla på de bästa spelarna för att skaffa sig ett psykologiskt övertag. Förstår inte vad det är att bli upprörd för, det finns domare som bedömer om någon går över gränsen då blir det matchstraff och avstängning.😇🏒

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar