torsdag 30 mars 2023

ÖREBRO OCH VF TILL SEMIFINAL

 FBK kom ut med full kraft och körde över allt som fanns, men tyvärr hade de stoppat huvudet under armen. VF kunde kontra med jämna mellanrum mot ett oorganiserat FBK. Dessutom tog hemmalaget tre idiotiska utvisningar, konstigt nog hade FBK sina bästa målchanser 4-5. Lennström kom till spel och skulle frälsa FBK, men han hade inte ett rätt och han blev en belastning för laget. Sett över 7 matcher vinner VF rättvist utan att imponera.

Trots 3-0 ledning inför sista perioden hamnade ÖREBRO i trubbel, men samlade ihop sig på slutet och är nu klara för semifinal. De så kallade stjärnorna i ÖREBRO lyste med sin frånvaro, starkt att vinna med de förutsättningarna. TIMRÅ får vara nöjda med sin säsong, har en fin grund att bygga vidare på inför nästa säsong. Kan de förbättra backsidan blir laget att räkna med nästa säsong.

SAIK-ÖREBRO 4-2

Ett skridskostarkt SAIK kommer att göra stora hål i ÖREBRO försvaret. Dessutom har de fått några extra dagars vila och hemmaplansfavör.

VÄXJÖ- VF 4-2

VÄXJÖ visade inte sig från sin bästa sida i kvarten, men nu har laget klarat första hindret och kan släppa loss. Laget har ligans bästa backsida och bra målvakt. Upp till forwards att vakna till och sätta dit några puckar.

Ingen hockey idag, abstinens 😂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar