onsdag 15 mars 2023

LEKSANDS FIASKO

 Leksand har med hjälp av privatpersoner gjort stora investeringar i spelartruppen tre år i rad. Utan att vara elak har inte de hängivna fansen fått valuta för pengarna. Tredje året i rad blev laget utslaget i första omgången av play off. 

Synonymt för säsongen är att den spelare som var klar för VIK har lyckats bäst bland nyförvärven. När det gällde som mest förväntade sig nog de flesta att de så kallade stjärnspelarna skulle kliva fram och leda laget, istället blev de bänkade. Om man tittar på laguppställningen är det här ett lag som skall vara minst i semifinal. Blir spännande att se vad som händer på tränarsidan, han brukar dra iväg när det går emot trots kontrakt. Han kanske inte behöver fatta ett eget beslut? 

Det klubben kan trösta sig med är de fantastiska fansen, de stod kvar och hyllade laget trots det bittra nederlaget. Hade det varit någon annanstans hade de blivit utbuade.

Den här konstiga hemmafördelen i play in blev inte lyckosam för något lag varken i SHL eller Allsvenskan. Alla fyra lag som var sämre placerade i tabellen lyckades gå vidare. Kanske dags att tänka om?🥅😇

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar