fredag 17 mars 2023

KVARTSFINALER SHL

 VÄXJÖ- LULEÅ 2-0

Det blev aldrig någon kamp, Växjö var snabbare, starkare och spelskickligare. Vi får hoppas för Luleås skull att det var tre tunga matcher som satt i benen och huvudet. Det enda som kan hindra Växjö från att vinna den här kvartsfinalen är att de fortsätter missa öppna målchanser.

SAIK- RÖGLE 2-3

Det här var en stor överraskning, trodde SAK skulle köra över ett tröttkört Rögle. Det är skillnad att spela serielunk och slutspelshockey och SAIK har ungefär samma lag som förra året,då blev de också bekymrade när det blev lite tuffare spel. Nu är den här kvarten helt öppen, om inte spelarna i SAIK är beredda att offra en hörntand blir det ingen rolig vår.

BRYNÄS och MALMÖ spelar för sin överlevnad och det är bara Malmö som har fattat vad det går ut på.Brynäs skulle få en nytändning med nya tränare, men det ser mycket värre ut än tidigare. Det är en massa lyxlirare som tror att de är skickliga för att de spelar i Brynäs. Pratar inte tränarna klarspråk, vinn närkampen, markera, få ut pucken ur egen zon, börja täck skott, är det över efter nästa match. Malmö ser harmoniska ut och sitter i vinnarhålet. 🏒🥅


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar