fredag 11 oktober 2019

VARFÖR BITTER ?

När svenska fotbollslandslaget har sina samlingar dyker det alltid upp en massa påståenden som ledningen måste svara på. Är det inte någon agent så är det våran ikon Zlatan som kastar ur sig obegripliga påståenden. Istället för att koncentrera sig på det sportsliga får Janne och ledningen lägga energi på ständiga presskonferenser som handlar om Zlatans bitterhet.

Att Zlatan är våran bästa fotbollsspelare någonsin tycker nog de allra flesta och han har fått beröm i stort sett i hela sin karriär, med all rätt. Varför han med jämna mellanrum kritiserar Janne och landslaget kan inte bero på något annat än att han inte kunde förstå att landslaget skulle prestera så bra i VM utan hans medverkan. Dessutom ringde inte Janne och fjäskade för att han skulle ställa upp i VM. Surt sa räven.

Det vi också kan konstatera är att landslaget inte hade några större framgångar under Zlatans storhetstid, trots att han fick bestämma allting under Hamrens tid. Att Zlatan har varit en världsartist kan ingen ta ifrån honom, men han kanske inte gör sina lagkamrater bättre?

Nu lägger vi allt trams bakom oss och kör över Malta, därefter en kollektiv bragd mot Spanien så är EM biljetten klar👊🏻⚽️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar