tisdag 22 oktober 2019

DOMARNA AVGJORDE

Det är en enorm spänning i fotbollsallsvenskan, fyra lag har möjlighet att bli mästare. Matchen mellan Göteborg och DIF var en viktig match för toppstriden. I den här typen av matcher är det viktigt att domarna har spelsinne och förstår konsekvenserna av varje domslut. Jag kan tänka mig att supportrar från Malmö, AIK och HIF slet sina hår i förtvivlan.

Det är inte lätt att döma den här typen av matcher något fel här och där får man räkna med, men fyra matchavgörande fel är för mycket. Hur de kunde missa straffen för Göteborg är en gåta, det var en ren kapning, dessutom en solklar offside innan DIF:s hörna som de skjuter i mål. Dessutom två frilägen för Göteborg som blir felaktigt avvinkade för offside. Efter den här gåvan ligger vägen öppen för DIF att få titulera sig svenska mästare.

Det är framförallt en spelare som har varit den stora skillnaden mellan guld och en placering längre ned i tabellen han heter Marcus Danielsson. Inte nog med att han har dominerat försvarsspelet, han har även avgjort matcher med sina nickmål.

ÄR DET INTE DAGS FÖR VAR?

1 kommentar:

  1. Fast, inte har hockeyn blivit så mkt bättre trots videokoll på allt? Fortfarande samma tveksamhet och ännu längre väntan på besked.

    Och, 4 misstag ja men hur många felaktiga domslut har dömts emot under tidigare omgångar. Alla poäng är lika viktiga oavsett omgång.

    SvaraRadera