torsdag 3 oktober 2019

CETINKAYA HAR HYBRIS

Det finns agenter som jobbar i det tysta och andra som tror att de dominerar fotbollsvärlden. Agenten CETINKAYA har Forsberg, Olsen och Lindelöf i sitt stall. Den här uppblåsta agenten har uttalat sig om hur svenska landslaget misshandlar hans stjärnor. Ledningen för landslaget använder Forsberg på fel sätt, misslyckad mediehantering, brist på stöd för stjärnor och laget spelar med fel taktik.

Det stora problemet med den här typen av människor är att de sätter griller i huvudet på spelarna som tror att de är världsstjärnor och kan bete sig hur de vill när de kommer till lanslaget. De ställer upp på presskonferenser när det passar. Om man skall tro agenten är de här spelarna världsstjärnor, men om jag inte såg helt fel var Forsberg på bänken i en viktig match i Champions League och Olsen fick inte vara kvar i Roma, Lindelöf gör det ok i Manchester. De här spelarna är naturligtvis givna i svenska landslaget men stjärnor?

Agenten skall naturligtvis jobba för sina spelare men bry sig f-n om hur svenska landslaget spelar. Den kloke förbundskaptenen tacklar den här problematiken , som vanligt, på ett bra sätt. Svenska framgångar bygger på lojalitet, organisation och inte spelare som skall ha fria roller, tyvärr har vi ingen Messi.

Det blev ett himla liv när den duktiga mittbacken Danielsson inte blev uttagen i landslaget. Hans agent menade att det var tjänstefel av förbundskaptenen och att han pissade på Allsvenskan. Danielsson tyckte att det var så pinsamt att han bytte agent. Det finns fortfarande spelare, i den här egoistiska fotbollsvärlden, som har en vettig självbild och förstår att sådana här uttalanden inte är något positivt.👍⚽️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar