måndag 13 maj 2019

NORGE ÄR PINSAMT

Jag har aldrig sett ett så talanglöst norskt ishockeylandslag. De är stöpta i samma form allihopa, tveksamt om de kan trixa till tre med en fot. Norges framtid inom ishockey ser inte ljus ut, hittar inga lovande spelare så långt ögat når.
Hur bedömer man Sverige efter Italien och Norge? Inte lätt att producera en massa mål på beställning, de har tagit uppgifterna på största allvar och spelat koncentrerat. Det går inte att bedöma laget efter dessa matcher vi får vänta tills det blir riktigt motstånd. Helt klart finns det mycket talang i laget.
Hur bra är Finland? Trots underläge 2-0 reste sig laget och var närmast segern vid ordinarie tid mot ett stjärnspäckat USA. Finland behöver inte gräma sig över den snöppliga sudden förlusten, de har bevisat för sig själva att de hänger med de bästa lagen. Kakko har fått mycket beröm med all rätt, det var länge sedan man såg en så komplett 18 åring, är det en ny Foppa?

Rysslands alla stjärnor har inte behövt duscha efter inledningen av VM. Idag var det dags att börja röra på sig mot ett bra Tjeckien. När alla duktiga individualister spelar lite för laget blir det bra. En komfortabel 3-o seger.

Är det inte lite för många matcher som slutar med 7-9 måls övervikt?🥅🏒


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar