torsdag 16 maj 2019

ISHOCKEYN ÄR FÖRLORARE

Jag är trött på att titta på matcher som är avgjorda efter 10 minuter. Årets VM har verkligen visat att det är alldeles för stor skillnad mellan toppen och botten. Storbritannien 4-26, Norge 6-25, Österrike 3-23, Italien 0-30 det är ishockeyVM inte bandy VM.
Ishockey är en liten sport så visst är det viktigt att få med nya lag, men de måste ha en acceptabel standard. Några säger att de är med för att se och lära, hur kan man lära sig någonting när man aldrig får låna pucken. Jag vill påpeka att spelarna i de här lagen gör sitt yttersta.

För att idrott skall bli interessant måste det finnas ett visst mått av spänning. Grundserien blir bara seg och tråkig innan kvartsfinalerna börjar. VM i ishockey är tillräckligt speciell i och med att inte alla spelare är tillgängliga, så någonting måste göras.

Tycker lite synd om hemmanationen Slovakien som har missat två segrar i slutminuten. Den fanatiska hemmapubliken har varit värda att se sina idoler i en kvartsfinal. Ser mörkt ut för tillfället. Skall bli spännande att se Sveriges stjärnlag mot ett riktigt motstånd, sista tre matcherna har bara framkallat lite armsvett. Det är fantastiskt bra gjort av experterna att hitta viktiga saker i de här meningslösa matcherna.🥅🏒


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar