fredag 25 januari 2019

ÄR SAIK PÅ GÅNG\ ?

Efter en trög inledning har det i varje fall lossnat poängmässigt för SAIK. Laget har tagit fyra raka trepoängare och många pratar om att SAIK liknar gamla goda tider. Det går ut på att vinna har ingen betydelse hur det ser ut, så tror jag spelarna tänker efter segern mot LULEÅ. Segern var en ren stöld, men ibland räcker det med en bra målvakt och mycket tur.

Trots alla poäng sista tiden känns det som SAIK har mycket jobb att göra, framförallt inför kommande säsong. Alla nyförvärv inför årets säsong har i stort sett varit misslyckade och Eriksson Möller, Lindström blir inte yngre. Det är inte heller som förr när man kunde plocka upp ett gäng juniorer som presterade när de fick chansen i A laget. Det räcker inte bara att byta tapeter, det måste till en större renovering.

Nu är inte SHL av någon större kvalite, där 11 lag är ungefär lika bra, så SAIK kanske kan ta sig till en kvart eller semifinal trots att årets upplaga har många brister.

Stina Nilsson missar troligtvis VM. Där rök tre givna guld, två stafetter och ind. sprint. Som tur är har hon många mästerskap framför sig. KRYA PÅ DIG ! ⛷





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar