tisdag 3 juli 2018

TRÅKIGA SVERIGE

Många tycker att Sverige spelar tråkig fotboll de har inte bollen så mycket och bara försvarar. Det fanns två alternativ när Janne tog över som förbundskapten antingen spelar man för att vinna eller så har vi roligt och springer omkring utan ansvar. Som tur var valde laget rätt alternativ, det här laget skulle inte ha varit i VM om inte ALLA spelare hade förstått vad Janne mena

Det är inte roligt att vara disciplinerad och göra det svårt för motståndarna, alltid roligare med en fri roll utan ansvar. Det krävs en jordnära förbundskapten som vet vad Sverige är bra på. Alla våra framgångar i lagbollspel har byggt på bra organisation och hårt arbete. Det finns många lag som har bättre individualister än Sverige men de är redan utslagna.

Jag är trött på alla populistiska coacher som pratar om att alla skall ha roligt och utvecklas. Elitidrott går ut på att vinna och det kan man göra på olika sätt. Det står inte i historieböckerna att Tyskland och Argentina spelade rolig fotboll. Vilken tur för svensk fotboll att de fick Janne som förbundskapten han har gjort Vårt lag till krigande vikingar.

KVARTSFINAL VILKEN FEST⚽️🍾🥂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar