söndag 8 juli 2018

SOPPA TORSK

När det var dags för kvartsfinal hade Sverige ingen bensin kvar och det är kanske inte så konstigt efter allt springande utan boll. När laget dessutom kommer under med 0-1 blir uppförsbacken ännu tyngre. Det är inte Sveriges bästa gren att luckra upp ett samlat försvar de spelartyperna saknas. Nu lyckades laget vaska fram några chanser men precis som tidigare hade Berg inget flyt.

Det som känns lite retligt är att England inte var någon omöjlig motståndare. Ett topppresterad Sverige hade haft en stor chans till semifinal. Sverige har inte råd med någon medioker insats, samtidigt är det omöjligt att spela en hel turnering utan att det blir lite sämre ibland och tur var att den matchen kom i kvartsfinalen. Nu fick vi uppleva ett VM som angagerade hela svenska folket och hade någon innan VM påstått att Sverige skulle spela kvartsfinal hade den blivit idiotförklarad.

Det är bara att gratulera till prestationen finns inget mer att begära när man får ut max av ett lag som ingen kunde drömma om skulle utmana stora nationer i VM. Det är klart att vi hade hoppats att Berg skulle skjuta något mål och Forsberg skulle visa lite mer men helheten var suverän.

Några kommer att sluta hoppas att ledarna hittar lite kvicka spelare som kan göra skillnad på mitten och i anfallet. Nu kommer kraven att växa och många kommer att glömma hur Sverige fick den här framgången. Fansen tror att Sverige skall rulla ut motståndarna och vinna enkla segrar i EM kvalet. Nu är ledarna så kloka att de inte går i den fällan utan fortsätter på den inslagna vägen.

TACK FÖR EN SPÄNNANDE SOMMAR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar