måndag 30 mars 2015

PINSAMT

Jag i min enfald trodde att Linköping skulle kunna utmana SAIK. Istället visar de samma tendenser som tidigare slutspel. Det var ett försvarsspel som vilken juniortränare som helst hade underkänt. Det var spelare utspridda över hela isen och SAIK hade ett hav att spela på. Backarna vågade inte ta upp kampen ut frös fast i sina positioner.

Cup spel är något helt annorlunda än serielunken, det märks på transatlanterna som inte kommer någonstans. Nu är det kamp om varje decimeter och det arbetet vill de inte lägga ned. De kanske inte har den fysiken som krävs för tuffa och täta matcher? Den stora besvikelsen är backarna Johansson och Bäckman som är inne varje gång det är baklängesmål. Målvakterna har inte imponerat, men det är inte lätt att bli bra med en omgivning där ingen tar ansvar.

Det blir spännande att se hur många Linköpingsspelare vill vara med i nästa match.

HUR BRA ÄR SAIK?
Jag har svårt att bedöma detta lag som överraskar varje gång. Det är självklart att de är bra, men att de skall köra över motståndarna i år också kan jag inte få in i huvudet. De tappade sex toppforwards inför säsongen och ersättarna håller inte den klassen och ändå är de obesegrade i slutspelet. IMPONERANDE! Vi skall veta att motståndarna har bättre lag på pappret än förra säsongen. Det är välförtjänt att den pudelkloke Forsell blir tremålsskytt. Det finns inte så många av den typen i SHL.

HUR SKALL LINKÖPING KUNNA GÖRA MATCH AV SEMIFINALEN?
DET ÄR DAGS ATT TA FRAM TROLLSPÖET

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar