onsdag 11 mars 2015

KVARTSFINALER

SAIK-BRYNÄS 4-0
Brynäs har räddat säsongen och slitit hårt på sina bästa spelare. Nu möter man ett SAIK som i lugn och ro har preparerat sig för slutspelet. De har kunnat vila spelare med småskavanker och kommer med en trupp som är toppade fysiskt. En annan viktig faktor är SAIK;s breda trupp, de är inte känsliga för någon eventuell skada. Brynäs kan stjäla någon match, men SAIK vinner komfortabelt.

VF- LULEÅ 4-3
Luleå är svårspelade och har visat tidigare att de kan utmana VF. Det som talar för VF är att de har fler forwards som kan göra saker på egen hand och förändra den tillknäppta matchbilden. Med tanke på slutspelet förra säsongen där de uppträdde naivt, har de troligtvis lärt sig läxan. Luleå kommer att sälja sig dyrt och skulle de ta första matchen kan det bli stora darren på VF. Det blir en kvartsfinal med mycket känslor och kamp om varje decimeter.

LINKÖPING- HV71 4-2
Det finns en enorm potential i Linköping, skyttekungar, grovarbetare och backar som är konstruktiva. Enda frågetecknet är målvaktsspelet. De har i och för sig haft bra lag på pappret de sista åren utan att få ihop helheten. Tycker att det sett stabilare ut i år. Derbymatcher är alltid svårtippade och ett HV71 som är svårt att bedöma efter lite upp och ner under säsongen, kan överraska om de hittar sitt max. Det blir en intressant coach duell mellan hetlevrade Johansson och kolugne Melin.

VÄXJÖ- ÖREBRO 3-4
Här tror jag på en sensation, Örebro har ingen press och kan spela med lite risk. Fortsätter målvaktsspelet på samma höga nivå och målskyttarna fortsätter att producera kommer Växjö att sättas på prov. Växjö har ett komplett lag och är med all rätt favoriter. Innan säsongen var Växjö en potentiell SM guld vinnare och det kan dom fortfarande infria. Vi får se om de har nerverna under kontroll och kan leva  upp till fansen förväntningar.

GRATTIS KARLSKRONA TILL EN FANTASTISK SÄSONG !Inga kommentarer:

Skicka en kommentar