onsdag 30 mars 2022

JANNES FRAMTID

 Efter förlusten börjar spekulationerna, är Janne rätt förbundskapten? Det kommer en massa förslag på nya namn bla. Henke och Zlatan vad säger man Henke har ju haft en lysande tränar karriär. Alla vet att resultaten styr känslorna, men förhoppningsvis har förbundet en mer nyanserad bild.

Vad skall förbundskaptenen göra åt två individuella misstag och att spelarna inte kan göra mål på de chanser som skapas? Nu skall vi ändra spelsystem 5-3-2,3-4-3 osv. Spelar ingen roll det är spelarnas skicklighet som avgör hur bra det skall bli. Det tjatas om hur bra anfallsspelare vi har och att det är svårt att välja, mig veterligen skjuter dessa spelare inte många mål i respektive klubblag. De är unga kan säkert bli bra på sikt. Det har blivit hysteri där experter tror att vi skall spela ut motståndarn, det hänger ihop med alla framgångar landslaget har haft.

Det stora problemet är fortfarande mittfältet tyvärr finns ingen ljusning i tunneln, jag drömmer om en Thern som är tuff och klok med bollen. I och med att vi har hål i laget måste vi försöka dölja våra brister och ha en klockren defensiv och ta vara på de chanser vi skapar.

JANNE SKALL VARA KVAR!!⚽️👍

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar