fredag 24 november 2023

MODO ÖVERRASKAR

 Alla experter tippade MODO i botten jag måste erkänna att jag var en av dem. När man tittar i tabellen och ser spelet ser det ut som något helt annat. Att spelarna från Allsvenskan anpassade sig så snabbt till SHL är en positiv överraskning. Kedjan med Aagaard, Dickinson och Woods driver laget tillsammans med cf Vigneault ( vilken klok och hårt arbetande spelare). Även backarna från Allsvenska tiden har gjort det bra, med Brickley som härförare.

Det som gör tabellplaceringen så anmärkningsvärd är att den så kallade första femman som skulle visa vägen inte har åstadkommit mycket. Nu skall påpekas att Ranta är kraftigt på gång. Kaptenen Rundblad blandar och måste visa lite mer auktoritet ser lite segt ut. Kollegan Rubins är som en snäll brum brum björn, dags att börja utnyttja sin fysik. En stor anledning till framgången är att bägge målvakterna har storspelat

Det är mycket kvar av säsongen och det gäller att inte gripas av hybris, men de kloka tränarna kommer inte att gå i den fällan. För att det skall bli ett lyckligt slut måste den så kallade första femman komma igång nu är de splittrade och det kanske hjälper individerna, kan inte räkna med att Allsvenska spelarna drar lasset en hel säsong.

KÄMPA MODO💪🥅

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar