torsdag 30 november 2023

ÄR RÖNNBERG GUDS GÅVA TILL ISHOCKEYN?

 Det var på tiden att domarna satte ned  foten och visade upp den lätt kränkta VF tränaren på läktaren. Nu skall hela hockey Sverige be Roger om ursäkt, ingen får kritisera guds gåva till sporten ishockey. Det är inte fel att ha ett bra självförtroende, men nu börjar det bli pinsamt. Det är klart att VF med de resurserna inte har rosat marknaden och Roger börjar känna sig orolig, håller glorian på att hamna på sned? 

Förra året möttes Luleå ochVF, toppen mot botten och VF lyckades vinna, då förklarade ”Bulan” att det är svårt att spela mot lag som ligger i botten. Det tog hus i helvete och Roger var ännu en gång kränkt av sin kollega. Tyvärr får han bära med sig denna förolämpning resten av livet, kommer ingen ursäkt från hockey Sverige😂

2 kommentarer:

  1. Hej håller fullständigt med

    SvaraRadera
  2. Hej Bäckis! Tobias här, samma ålder som din son Martin och du tränade mig i Hertzöga. Brukar alltid säga till mina vänner att du är den bästa tränare jag haft. Följt din blog i alla år och njuter av att läsa den. Keep it up! Med vänlig hälsning, Tobias Johansson (numera boende i Singapore)

    SvaraRadera