måndag 20 november 2023

ÄR DET JANNES FEL?

Svenska landslaget i fotboll har haft några svaga år där resultaten rent ut sagt har varit bedrövliga. Från att varit hyllad under sina första och framgångsrika år är förbundskaptenen ifrågasatt. Nästa förbundskapten måste ha en modernare syn på fotbollen.

Efter framgångarna slutade Grankvist, Lustig, Larsson, Berg och Toivonen, nu skulle en ny generation ta över och det skulle vara slut på den tråkiga disciplinerade fotbollen, vi skulle spela en kreativ och rolig fotboll. Skillnaden mellan de äldre och de yngre var att de äldre var beredda att offra sig och springa mil efter mil. Nya generationen vill ha en fri roll och är inte beredda att kröka ett hårstrå för att vinna en närkamp. 

Det värsta med nya generationen är att de har så höga tankar om sig själva, när en 17årig tycker att han skall vara med i landslaget( han gjorde ett mål mot Manchester U) då börjar man tvivla på hur det står till.

Nya chefen på fotbollsförbundet förklarade att den nya förbundskaptenen inte skall ha något svenskt ledarskap?????😢

Det är konstigt att alla har glömt hur svensk lagbollsport har nått sina framgångar, organisation disciplin och några individuella prestationer. Om inte den nya generationen förstår det kommer mörkret för svensk fotboll att fortsätta. Vi kommer alltid att vara en liten fotbollsnation men vi kan överraska ibland. 

Tack Janne för några trevliga år framför tv apparaten, att du inte kunde trolla med spelarmaterialet de sista åren har jag full förståelse för.👍

1 kommentar:

  1. Inte Jannes fel att resultaten på slutet varit dåliga. Vi har för dåliga spelare nu.

    Danne

    SvaraRadera