torsdag 27 april 2023

23 MÅL PÅ TVÅ MATCHER

 Hur är det möjligt? Är spelarna i båda lagen så skickliga, är målvakterna dåliga, är försvarsspelet undermåligt, är inte spelarna vana att spela så här viktiga matcher? Det är säkert en kombination av en massa saker men det vi kan konstatera är att det är väldigt ovanligt i den här typen av matcher.

 Om jag skall ge mig på en egen orsak till alla mål är det att alldeles för många spelare har svårt att värdera olika situationer, de vet helt enkelt inte när de skall spela konstruktivt eller enkelt därför blir det en massa individuella misstag. Det har med utbildning att göra måste tränas i yngre åldrar nu tittar vi bara på om de kan göra en dragning eller ett Zorro mål, ishockey är så mycket mer.

Det mest imponerande med matcherna är inramningen, var själv på plats i Ö-vik det gav gåshud. Att tippa fortsättningen av detta drama är omöjligt. Hoppas inga konstiga domslut avgör vilket lag som skall spela i SHL Hade varit intressant om DIF hade drabbats av samma crosschecking som MODO spelaren. Herre jävlar vilket liv då hade väl polisen kopplats in och hela internationella ishockeyförbundet😂🏒


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar