fredag 1 december 2017

TVILLINGARNA SEDINi

Nu har även Daniel nått den magiska gränsen, 1000 poäng i NHL. Det var ingen högoddsare att det skulle ske i år, trots mindre speltid. Tror inte det har hänt tidigare att två bröder lyckats med dennna bedrift. Nu har de inget mer att bevisa de har nått alla mål. De har haft en enorm press att lyckas varje säsong och bära ett mediokert lag på sina axlar. Det gör prestationen än mer imponerande.

Jag hade turen att få vara med när de debuterade i MODO, två valpiga 17 åringar som visade upp ett passningsspel som charmade publiken. Redan då såg man att det här var något extra, de hittade varandra i alla möjliga och omöjliga lägen. Första året fick de inte alltid maximalt med speltid, svårt att orka vara på topp i alla matcher i den åldern. Väluppfostrade som de var visade de aldrig något missnöje utan jobbade bara vidare. Det var imponerande att se deras ödmjukhet och målmedvetenhet.Det är skillnad mot dagens ungdomar som skall byta klubb direkt det blir mindre speltid.

Det gällde att hitta ett komplement till tvillingarna, till slut hittade vi det optimala när vi fick Weinhandel en högerfattad spelbegåvad målskytt. Linje 80 som kedjan blev döpt till lekte ishockey och firade stora triumfer tillsammans. Det skulle ha varit kul att se den här kedjan i NHL

Många tycker kanske att det är konstigt att tvillingarna bara har representerat två klubbar i sin långa karriär, de är inte typerna som tror att gräset är grönare någon annnanstans. Samtidigt som de är skickliga individualister är de laglojala..

STORT GRATTIS NI ÄR VÄRDA ALLA FRAMGÅNGAR🏒😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar