onsdag 20 december 2017

LEDIN FRÄLSARE?

De lag som ligger i botten på SHL försöker med alla medel förstärka ledar och spelarsidan. Inget lag vill hamna i situationen att behöva kvala mot ett Allsvenskt lag. Den här säsongen är viktigare än någonsin i och med nästa TV avtal.

Karlskrona hoppas att 39 åringen Ledin skall frälsa laget. Han skall inte enbart förstärka på isen, man tror också att hans frispråkighet skall locka mer publik till hemma matcherna. Inget ont om Ledin men den här rekryteringen känns panikartad. Det måste finnas någon Allsvensk spelare som har bättre förutsättningar att lyckas.

Tror inte hemmapubliken bryr sig om några spektakulära uttalanden, de vill se spelare som kan tillföra någonting på isen, så att laget vinner fler matcher. Jag förstår att Karlskrona har tänkt, bättre göra någonting för att visa handlingskraft gentemot sponsorer och hemmafans.

När forwards i fjärde kedjan känner att de är bättre än nyförvärvet, men får ändå ingen istid då är cirkusen igång. Hoppas att tränarna har varit överens med sportchefen om Ledin, annars blir det en mycket svår situation.

Karlskrona får hoppas att tomten är snäll och att den här julklappen( Ledin) blir en positiv överraskning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar