söndag 13 november 2016

LULEÅ I KRIS

Förra säsongen fick Luleå hockey en ansenlig summa av en privat person. Det var bara att välja fritt på marknaden. Dyra spelare införskaffades och målet var guld, Säsongen kan sammanfattats med orden varken bu eller bä. I år fortsatte satsningen, nu skulle det bli revansch. Säsongen är bara i början och det kan hända mycket. Senaste matcherna visar inte några positiva tendenser.

Utklassade av Malmö 0-5, detta Malmö gjorde inget mål på FBK. Leksand nollade Luleå 0-4.
Det skall påpekas att målvaktsspelet under säsongen har varit det mest positiva. Hur skulle det ha sett ut med en darrig målvakt ?

Luleå har tidigare varit kända  för sin arbets moral där laget har satts i främsta rummet. Nu är det en samling individualister från olika länder. Laget har tappat sin identitet. Pengar är naturligtvis viktiga i dagens idrott, men det gäller att investera dessa på rätt hästar.

Det blir mycket intressant att följa utvecklingen, kommer tränarna att få bära hundhuvudet ?
Sitter sportchefen i orubbat bo ?det är trots allt han som har satt ihop truppen. Det blir mycket spännande att följa utvecklingen.

Ett annat lag som har i stort sett samma problem är DIF, de fick i varje fall vara glada i en match för att snabbt komma in i dimman.

Janne Andersson Sveriges förbundskapten i fotboll har givit oss framtids tro. Äntligen ser vi lite struktur i spelet både offensivt och defensivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar