tisdag 8 november 2016

1325

Det är väl inte många som vet att det var CHL i ishockey idag. De trogna hinner hem till valvakan om de är politiskt intresserade. Den här turneringen har ifrågasatts av många och när de trogna supportrarna vänder ryggen åt turneringen är det nog dags att tänka om.
Varför finns det inget intresse ? När det heter CHL förväntar sig publiken att de skall få se de bästa spelarna, precis som det är i fotbollen. Det här är falsk marknadsföring, nu får vi se en massa figurer som inte platsar i KHL och NHL

Publiksnittet i kvällens tre matcher var 1325!!!!
Turneringen har inget berättigande, möjligtvis som en försäsongsturnering.

TRE KRONOR har gjort årets första turnering, om vi bortser från resultatet och istället koncentrerar oss på om det är någon mening med dessa landskamper. SHL klubbarna vill få till en förändring, de tycker att spelprogrammet blir sönderryckt.

Med alla återbud och en massa spelare som inte är i närheten av att spela VM, har man förståelse för att SHL klubbarna knorrar lite grann. Varför spela en massa meningslösa landskamper ?
Det är nog dags för förbundet och SHL att ta en diskussion och försöka hitta en lösning som gör att båda blir nöjda.
Jag påpekar ännu en gång, varför kan inte en liten sport som ishockeyn hitta vettiga regler som gynnar sporten? Lär av fotbollen !!

Nu är det dags för valvaka. Jag citerar Stevie Wonder, att  rösta Trump är som att be mig köra bil.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar