fredag 25 november 2016

KHK INTRESSERAR MÅNGA

Att Karlskrona skulle bli årets snackis i SHL var det inte många som trodde. De har tagit alldeles för många poäng och spelat på fel sätt, enligt motståndare och experter. Kritiken fortsätter från motståndare trots att de lyckas besegra KHK. Det spelar ingen roll om de vinner eller förlorar, deras sätt att försvara sig väcker ett enormt missnöje.
VAD GÖR DE SOM VÄCKER MISSNÖJE ?

De har på pappret ett av ligans sämre spelarmaterial. Därför förstod de att de inte kommer att skjuta många mål. Då gäller det att ha ett fantastiskt disciplinerat försvarsspel och minimera individuella misstag. Det är alla lags dröm att få sina spelare att vara disciplinerade och släppa in lite mål. Tyvärr lyssnar inte alla spelare utan kör sitt eget race.

Ishockey består av två delar, när motståndarna har pucken och när egna laget har den. Det optimala är att vara bra på båda delarna och vinna med 5-0. Det är förödande om man inte klarar av någon del i spelet.
DIF har 18 poäng KHK 36 för att göra en liten jämförelse. Om KHK hade spelat en " modern" ishockey där alla far och flänger överallt och spelar med små marginaler hade de inte överlevt årets säsong. Jag är övertygad om att de inte kommer vara topp sex när vi summerar säsongen men de kanske slipper kvala sig kvar och kan i lugn och ro bygga vidare mot nya äventyr.

KHK: LYSSNA INTE PÅ ALLA DUMHETER FORTSÄTT VARA TRÅKIGA( om ni vill spela i SHL nästa säsong)

VF kan båda delarna i spelet och dominerar i ligan. De har alla ingredienser som behövs för att bli mästare. BRA JOBBAT!!


1 kommentar:

  1. Skulle gärna se dig som mental rådgivare till
    MoDo hockey��

    SvaraRadera