onsdag 24 maj 2023

VM KVARTSFINALER

 SVERIGE-LETTLAND 4-1

Trots hemmaplan för Lettland har jag svårt att se hur Sverige skall misslyckas att ta sig till semifinal.Det måste finnas mycket sparkapital i spelarna som hämtades från NHL, annars hade det varit bättre med spelare från SHL. Det är några som får godkänt men de flesta har varit helt anonyma tänker på Silverberg, Grundström, Nemeth, Nylander och Liljegren.

CANADA-FINLAND 3-1

Har Finland en växel till eller är de så här tröga som det har sett ut i gruppspelet? Nu kommer världsmästarna att sättas på prov, Canada är ett helt annat lag när det blir cup macher och de kommer inte bry sig om att Finland har hemmaplan.

USA- TJECKIEN 4-1

Det USA har visat upp hittills är imponerande, vilken intensitet och passningsskicklighet, ungdomlig entusiasm och rutin verkar vara en bra kombination. Tjeckerna har bara en kedja av klass och det räcker inte mot flygande amerikaner.

SCHWEIZ- TYSKLAND 1-2

Det här blir ett stenhårt derby där spelskickligare Schweiz kommer att möta ett tungt och tufft Tyskland. Schweiz har fått ihop ett av sina bästa lag någonsin och kommer vara favoriter, men jag tror inte de pallar trycket. Det här blir den enda överraskningen i kvartsfinalerna.

Nu börjar VM på riktigt👍👊🏻🏒

1 kommentar:

  1. Bra tippat👍 2 lag av dina vinnare vidare.

    SvaraRadera