fredag 5 maj 2023

PRESENTATION AV NYFÖRVÄRV

 Just nu duggar det tätt med presentationer av nyförvärv i svensk ishockey. Det är interessant att läsa hur nyförvärven presenteras.

”Tvåvägs center, laglojal, utan att ta några skär bibehåller han farten, lyckas med kontrollerade ut och ingångar, skapar lägen i första fas.”

”Exceptionell fart, bra skott, navigerar bra på isen, trots sin storlek vinner alltid striden, bra i pp”

”Tvåvägs back, ser isen, kan spela i alla situationer, ledaregenskaper, passar in i vårat sätt att spela”

”Kreativ forward, hittar alltid lösningar, gör andra bättre, vi har följt honom i många år, han ville komma till en klubb där han kan utvecklas.”

”NHL meriterad back(1 match) som sätter defensiven främst, kan även leverera pass och mål, han valde oss trots många andra erbjudanden, tyckte att våran sätt att spela passade honom.”

”Nu har vi hittat vår förste center, en spelare som sätter laget först, fantastisk skridskoåkare, bra blick för spelet, svår att ta av pucken, kommer att växa ytterligare i vår miljö.”

Det här var bara ett litet urval av alla presentationer. Hoppas att allt detta stämmer, då är det bara att gratulera svensk ishockey som får njuta av alla världsspelare.🥅👍😂

1 kommentar:

  1. Svensk hockey i ett nötskal. Alla nya är så bra!? Varför är dom då inte i NHL? Spelarna från NHL i landslaget känner man knappt till. Hur bra är svensk hockey? Inte så bra som alla klubbledare i Sverige tycker, tyvärr.

    SvaraRadera