torsdag 18 maj 2023

MINSKA ANTAL VM LAG

 Efter att jag har sett Sverige mot Ungern och en del andra matcher där resultatet är givet på förhand måste det vara dags för en förändring. Jag förstår att det är viktigt att bredda sporten, men det är inte roligt för någon när det är en sådan här klasskillnad mellan lagen. Statusen på VM är redan ifrågasatt med alla återbud och den här typen av matcher gör inte saken bättre. Med en kortare turnering skulle det kanske vara lättare att locka NHL spelare.

Det syns på spelet att Sverige har fått en klok coach, bra organisation och alla gör jobbet oavsett status i gruppen. Äntligen har vi kommit bort från tuta och köra filosofin. Bara två insläppta på fyra matcher är starka papper oavsett motstånd. Att det kommer bli svårt att producera när det blir riktig ishockey är ingen överraskning, men släpper man till så här lite i fortsättningen också kan det bära långt. Det är laget Sverige som skall se till att det blir ett lyckat VM.

Känns som årets VM är helt öppet finns inget av topplagen som ser oslagbara ut. En Nylander skulle kunna vara nyckeln för att gå hela vägen. Vi väntar med spelarkritik när serielunken är klar.🏒👍

3 kommentarer:

  1. Tycker inte du att exempelvis att Elias P skulle kunna betala sin försäkring själv? Han har väl råd, om han vill spela VM?

    SvaraRadera
  2. Det kan man ju tycka, men det är svårt att sätta en gräns för vad den enskilde kan bidra med?

    SvaraRadera
  3. Vad är problemet för en som troligtvis har över 100 miljoner??

    SvaraRadera