fredag 9 april 2021

KVARTSFINALER SHL

 VÄXJÖ - FBK 4-2 

Om inte FBK visar upp ett bättre spel än mot Malmö kan den här kvartsfinalen ta slut tidigt. Ett välorganiserat Växjö mot ett FBK som åker omkring utan någon som helst organisation kan bara sluta på ett sätt. Fördelen för FBK är att förväntningarna inte är speciellt stora.

RÖGLE - VF 4-3

Efter en lysande säsong blir helt plötsligt Rögle favoriter mot VF i en kvartsfinal. En ovan situation som blir spännande att se hur Rögle hanterar favoritskapet. VF har förstått att laget består av mest hockeyarbetare och till slut rättade man mun efter matsäcken, disciplin och enklare spel. Om Rögle hittar sitt bästa jag vinner de en tajt kvartsfinal.

LEKSAND - ÖREBRO 4-2

Det är många år sedan Leksand kunde visa upp en spelartrupp av den här kalibern. En första kedja som är seriens bästa och ett pp som skrämmer alla lag. Trots att Örebro är ett stabilt och smart lag med några toppar tror jag att de får svårt att stå emot dala dansen.

SAIK - LULEÅ 4-2

Den här utvecklingen var svår att se när serien startade, SAIK favoriter mot Luleå.  Några hemvändare och gamlingarna började röra på sig gjorde att SAIK såg ruggigt starka ut i slutspurten. Luleå kommer se till att matcherna inte blir någon uppvisning av SAIK,men de saknar målskyttar och får svårt att rubba ett SAIK som har fler skickliga spelare.

Trots att publiken saknas hoppas jag att spelarna ser till att det blir lite slutspels känsla, kamp om varje decimeter, grinigt, tuffa tacklingar och individuella prestationer😀🏒👍

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar