tisdag 28 januari 2020

SVENSKA STÖTTEPELARE

Det är många som har åsikter om idrottsgalan, jag tänker inte ge mig in i den diskussionen. Det var ovanligt svårt att utse vinnare i de olika kategorierna, konkurrensen var mördande 2019. Att vårat lilla land kan vara med i världstoppen i så många olika grenar är imponerande. Curling damer och herrar blev inte ens nominerade trots VM titlar. Det är svårt att jämföra olika prestationer, en del sporter är globala andra är lite smalare, ett silver kan vara mer värt än ett guld o.s.v.

Det är lite svårt att förstå att vi kan vara med och nosa på världstoppen i stort sett alla idrottsgrenar och till och med ta guld. Hur är det möjligt? Finns naturligtvis flera faktorer som spelar in, trots att en del sporter är dyra att bedriva bestämmer inte plånboken om barn vill idrotta, vi har gymnasier i olika idrotter där ungdomar får bra vägledning av duktiga tränare. Det viktigaste är alla ideellt arbetande ledare som ställer  upp vardag som helg, utan deras engagemang skulle vi inte ha några världsstjärnor Därför var det extra roligt när Fritids banken fick pris.

Tack alla ideellt arbetande ledare som gör det möjligt för oss sportnördar att få se svenska damer och herrar utföra prestationer på högsta nivå.👍😀🎉🏀⚽️🏐🏓🏸🎾🥅⛳️🥌🥊🛹🏂⛷🤼‍♂️🏋🏿‍♂️🚴🏿‍♂️🤾🏼‍♀️🏊🏽‍♀️🏌🏼‍♂️🚣🏽‍♀️🥇🥈🥉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar