onsdag 8 januari 2020

SPARKAD TRÄNARE

Inte helt oväntat fick Brynäs huvudtränare sparken. När resultaten inte överensstämmer med föreningens målsättning måste någon bära hundhuvudet och oftast är det tränaren. Det som kan ifrågasättas är om målsättningen var realistisk i förhållande till spelarmaterialet. De flesta är överens om att spelartruppen är övervärderad, så placeringen i tabellen är ingen större sensation.

Det var klackarna i taket när serien skulle börja, nytt namn på arenan och Brynäs skulle spela en rolig ishockey med mycket överrasknings moment. Det är samma sak som att spelarna bestämmer, alla tycker det är skönt att slippa disciplin och hårt jobb. Det är dags att sluta drömma och börja inse verkligheten.
De spelare som värvades in med hög status skulle driva laget och visa övriga hur det skall gå till. Utan att vara elak har de lyst med sin frånvaro och mest spelat en alibi hockey utan inlevelse. De har säkert varit med och skyllt på tränaren, så behöver de inte stå till svars för sina svaga prestationer.

Om föreningen vill göra en förändring varför behåller man assisterande tränare? De har naturligtvis varit delaktiga i hela processen och kunnat yttra sig. Jag förstår inte heller hur man kan vara illojal mot sin partner och bara köra på som om ingenting har hänt.

DET ÄR BRA MED VISIONER OM DE ÄR NÅGORLUNDA REALISTISKA !!😤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar