fredag 28 december 2018

PÅBRÅ ?

Sverige har fått en drömstart i junior VM, två tunga segrar mot Finland och Slovakien. Det är  dock ännu för tidigt att säga hur laget kommer att stå sig i konkurrensen de har i varje fall visat att de är lite bättre än förhandsspekulationerna. Att backsidan skulle hålla måttet var ingen överraskning, däremot fanns det lite frågetecken för målvakter och forwards. Frågetecknet för målvaktsspelet är uträtat, får vänta med kvalitén på forwards.

Det är två spelare som utmärkt sig lite extra så här långt, backen Brännström och forwarden Bemström. Jag har haft nöjet att träna papporna till de här duktiga spelarna, de var också bra men inte i närheten av sönerna som måste ha fått det mesta av talangen från sina mammor.

Det finns flera i laget som har påbrå av duktiga hockeypappor, jag tänker på Holmberg, Elvenes och Eriksson Ek. Äpplet faller inte så långt från trädet. Efter den här starten är vägen fram till semifinal i stort sett klar.

Om Sverige har fått en drömstart har det varit tyngre för mitt kära Danmark 0-18 efter två matcher, men de här matcherna är ointressanta det gäller att slå Kazakstan för att rädda kontraktet.🏒👊🏻


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar