fredag 5 oktober 2018

FBK:S MARDRÖM

Säsongen har bara börjat och det hinner hända mycket innan man kan summera. En bra start är ändå viktig för att slippa alla spekulationer och det är nog dags att FBK vinner nästa match innan hela havet stormar. Det var optimistiska tongångar från ledningen innan säsongsstarten. Nu skulle det vara slut på det gamla FBK, nu var det dags för ett modernt spelade lag där de skulle äga pucken och ha långa anfall. Det här var en fortsättning på förra årets publiksuccé. Laget åkte ut i kvartsfinal förra året.

Det som är märkligt med årets start är att målvakten har varit lagets bästa spelare utan konkurrens. Alla andra nyförvärv har man inte sett röken av inte de gamla heller för att vara ärlig. Om modern ishockey innebär att spelarna skall flänga omkring överallt har FBK anpassat sig på ett bra sätt. De som har C och A på bröstet skall personifiera laget, Ryno och Johansson har ett kroppsspråk som är bedrövligt de är inte beredda att offra en hörntand för laget. De åker mest omkring och tycker synd om sig själva.

Det här laget är inte så bra som alla tror och spelarna har fått fel självbild. Sker det inte en attityd förändring blir det en lång och tung säsong. Jag tror att supportrarna skiter i om laget spelar modern eller omodern ishockey, de vill se laget offra sig och göra allt som står i deras makt för att vinna matcher.🏒🥅👊🏻

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar