måndag 6 februari 2017

SPARKADE COACHER

För några veckor sedan bytte Örebro tränare och nu var det dags för Karlskrona och Luleå att följa efter. Det är inget ovanligt med tränarbyten och ibland är det nödvändigt. Både Luleå och Örebro har underpresterat, så det kom inte som någon överraskning. Karlskrona har överraskande tagit fler poäng än väntat och redan säkrat kontraktet. Hade de räknat med att vara topp sex? De måste ha fått hybris och överskattat truppen. Det är inte fel att ha höga målsättningar men ibland är det bra att vara realist.

Det mest anmärkningsvärda är att assisterande tränarna tar över i Luleå och Karlskrona. De har väl haft möjlighet att påverka hela tiden. Hur tänker dessa assisterande som gärna hoppar in och tar över när deras " kompis" får lämna?  Finns det ingen lojalitet?

För att ett tränarbyte skall bli effektivt måste hela bordet rensas !!

Det är alltid enklast att sparka huvudtränare. De som har anställt tränarna har inte de något ansvar eller sportchefen som ordnat truppen?

IBLAND ÄR DET BRA ATT STÄDA TRAPPAN UPPIFRÅN ! !


2 kommentarer:

  1. Håller som vanligt med dig! har full förståelse om du inte har energi att ge dig in i "leken" igen men personer som du saknas i dagens idrott!!

    SvaraRadera
  2. Kan inte annat än hålla med!

    Fd KHK supporter

    SvaraRadera