torsdag 21 januari 2016

FLYKT ISTÄLLET FÖR KAMP

Det har väl inte undgått någon att MODO forwarden Lapierre har lämnat. Har varit mycket spekulationer om vad som har hänt. De flesta tar spelarens parti och skyller allt på tränarna och klubben. Därför var det befriande att höra kaptenen Ritchies sågning av sin före detta lagkamrat. Tydligen har Lapierre uppträtt arrogant mot lagkamrater och tränare, han har även nonchalerat lagets taktik. Han fick kritik och det blev för mycket för denna så kallade " stjärna".

Det här är ingen engångs företeelse i dagens ishockey. Alla kallar sig professionella, direkt det ställs lite krav går de ut i pressen och gråter. Skyller på spelsystem, för lite istid, trivs inte i klubben bla bla bla. MAN KAN INTE BARA VARA PROFFESIONELL NÄR KONTRAKTET SKALL SKRIVAS.

För att inte tala om alla " snorungar" som kräver istid i À- laget annars hotar de med att byta klubb. Det måste bli ett slut med att rulla fram röda mattan för bortskämda juniorer. Det kan faktiskt vara så att de inte är tillräckligt bra. Istället för att kämpa på och ta chansen när den kommer tar man till flykten. ÄR MAN TILLRÄCKLIGT BRA FÅR MAN SPELA.

Att ta ansvar för sina lagkamrater och klubben det är ingenting som man tänker på. Trots att det aldrig har varit så enkelt att ta en À-lags plats för juniorer,är tålamodet noll. Det måste bli ett slut med denna egoism. TACK RITCHIE !!!


2 kommentarer:

  1. Det bästa jag sett skrivet på länge i deb frågan, bra Per!

    SvaraRadera
  2. Det var det bästa jag sett skrivet i ämnet på länge, bra Per

    SvaraRadera