fredag 6 september 2024

SVENSK FOTBOLL ÄR EN KATASTROF

 Efter matchen mot Azerbajdzjan undrar man vad svenska landslaget håller på med. Det finns ingen stabilitet, känns som spelarna inte har en aning om hur de skall försvara. Varje gång motståndarna anföll var det kaos och utan målvakten Johanssons idiot räddningar hade matchen slutat med förlust. Det skall påpekas att motståndarna inte är rankade bland de hundra bästa, hur kommer det att se ut mot bättre motståndare?

Backar och mittfält är möjligen goda Allsvenska spelare men räcker inte till på internationell nivå. Isak och Gyökers visade till slut lite klass och tillsammans med målvakten Johansson såg de till att Sverige kom undan med blotta förskräckelsen. 

Så här har det sett ut i varje match med nya förbundskaptenen. Det kanske inte finns bättre spelare, men det måste ändå gå att organisera laget så att det inte blir målchans i varje anfall. Klart att spelarna tycker det är roligt med fri roll utan ansvar när motståndarna har bollen. Vi har fått en ny Hamren som förbundskapten, fina ord och populistisk.

SLUTA DRÖM OCH SE VERKLIGHETEN👊🏻⚽️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar