lördag 7 maj 2022

LULEÅ HAR MATCHBOLL

Det var spel mot ett mål i två perioder, endast målvakten Furch räddade FBK från att matchen skulle vara över. Trots ett stort spelövertag ledde Luleå bara med 1-0 efter två perioder. FBK hade inget att förlora och lyftande upp spelet och skapade två dröm lägen, men när Luleå gjorde 2-0 var det god natt för FBK

En mycket rättvis Luleå seger, de var piggare och vann 50-50 duellerna. Det här var nog Luleås bästa match i finalserien. FBK såg trötta ut och det hände inte mycket de få gånger de hade pucken. Backen Lennström får mycket beröm av experterna, jag förstår inte hans storhet. Dålig markeringsspelare, vinner inga dueller, dålig värdering i passningsspelet, visst han är bra när han tar upp pucken i fart men det räcker inte för en back som skall vara nummer ett i laget. Jag tror hans pappa hade rätt när han påpekade att sonen skulle passa bättre som forward.

Om trenden håller i sig vinner FBK på måndag, båda lagen är lite kaxigare på hemmaplan.🥅👊🏻😀