fredag 9 november 2018

AVSLÖJADE

Nu skulle Malmö FF visa sin förträfflighet, hemmaplan och gräs. Det primitiva Sarpsborg från Norge skulle få se hur man spelar fotboll. Det vi kunde konstatera efter första halvlek var synonymt med matchen i Norge, norrmännen sprang mer och vann duellerna. Inför andra halvlek hade alla förväntat sig att Malmö FF skulle ta över, istället får de vara glada för att de lyckades kvittera.

Ännu en gång blev Malmö FF avslöjat, de har helt enkelt inte kvalite i laget för att spela den fotboll de vill. Det är alldeles för många spelare som har fel självbild. Laget består av bra allsvenska spelare, blir inte ens mästare i Sverige, men det krävs mer för att lyckas internationellt. För många som har bäst före datum, det saknas ungdomlig entusiasm och spelare som är beredda att skita ner sig. Det är dags att pensionera en del spelare om man vill fortsätta vara ledande i svensk fotboll. Antonsson var den ende som skapade några målchanser och målskytt dessutom, han blev utbytt. Rosenberg var med i programmet eftrlyst, men är man kung spelar det ingen roll.

Nu till något roligareTre Kronor ställde upp med ett internationellt oprövat lag och ställdes mot Tjeckien på bortaplan. Laget klarade sig förvånansvärt bra och var respektlösa många tog chansen och ville vara med och kriga om de få VM platser som står till förfogande. Blir spännande att följa resten av turneringen

1 kommentar:

  1. IFF IFF visade klassen i Turkland !
    Its aint over until the fat lady sings.
    Att vi inte slog norrbaggarna spelar mindre roll

    SvaraRadera