fredag 4 augusti 2023

SVERIGE SÄMRE ÄN FÄRÖARNA

 Att svensk fotboll har problem är ingen nyhet, men att Häcken förlorar mot ett lag från Färöarna måste vara det största fiaskot i modern tid. Några dagar senare försvinner DIF, HIF och Kalmar från den Europeiska fotbollen, inte lika överraskande. Cup spelet har nyss börjat och det finns inga svenska representanter kvar, det säger allt om svensk fotboll.

Allsvenskan har aldrig varit sämre ändå kommer det 20000 ibland och tittar på mediokra fotbollsspelare.. Dessa publiksiffror förblindar supportrar och spelare som tror att Allsvenskan  är en bra liga. När det gäller landslaget tycker många att resultaten är för dåliga för laget består av spelare från Europeiska ligor. Merparten av de spelarna platsar inte i sina klubbar och det saknas spelare av internationell toppklass. Det är bara att konstatera att svensk fotboll är på dekis och det hjälper inte att byta ut förbundskaptenen.

Det måste vara något fel på utbildningen när det inte kommer fram spelare som klarar av internationell fotboll. De är fysiskt underlägsna, saknar snabbhet och ödmjukhet. Vi får räkna med många mörka fotbollsår framöver⚽️👿

BOJAN MÅSTE HA MISSFÖRSTÅTT ATT TITTARNA HAR BILD DET ÄR INTE RADIO REFERAT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar