tisdag 20 mars 2018

LYXLIRARE

Det är årets höjdpunkt kvartsfinal och äntligen slut på serielunken. FBK har hemmamatch mot SAIK,  och fansen förväntar sig ett taggat hemmalag som är beredda att offra allt för att vinna. Istället får fansen se ett odisciplinerat lag som bjuder på spelvändningar, 0-2. Spelarna som skall vara tongivande, Axelsson och Ryno glider omkring och petar lite grann med klubban. Kaptenen Johansson som skall visa vägen för hela laget åker i slow motion och vinner inte en närkamp. Nu förstår man också varför SAIK skickade iväg backen Ellis.

FBK möter ett mediokert SAIK som står och faller med en kedja, som försvann redan i första perioden när Lindström tar en idiotisk utvisning, ändå tog inte FBK upp kampen. Man kan förlora på många sätt, men när spelarna inte är beredda att offra en hörntand är det inte acceptabelt. FBK har alla möjligheter att ta hem kvartsfinalen, men då måste någon tala om för lyxlirarna vad slutspel handlar om.

Malmö var tvungna att ha en målvakt som stod på huvudet för att kunna utmana VF. Ahlsenfelt gjorde ingen besviken, han levererade en toppeninsats. Det här gör att matchserien lever och sätter lite press på VF, men de är fortfarande favoriter.
I kväll måste Linköping och Brynäs vinna annars blir det 4-0 i matcher.

Har det snurrat till fullständigt i vasaloppsmetropolen Mora? Nu byter de tränare för andra gången inför det viktiga avgörandet. Det är verkligen att odugligförklara sig själv som rekryterare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar