söndag 11 augusti 2024

SVENSKA FRAMGÅNGAR I OS

 Det blev ett lyckat OS för Sverige så det blir ett tufft jobb att fördela priserna på idrottsgalan. Trots att Mondo och Sara var favoriter gör de fantastiska prestationer, världsrekord och två guld. Volleyboll grabbarna höll för trycket trots sin ungdom och krossade tyskarna i finalen. Ingen hade räknat med medaljer i bordtennis nu utmanade Truls och grabbarna kinesiska muren och tog två silver. Övriga medaljörer gjorde också fantastiska prestationer, men kanske inte är med i bragddiskussionen.

Vad är en bragd? Alltid svårt att jämföra olika idrotter, för mig är det när något oväntat händer i en bred idrott. Därför lägger jag min röst på bordtennis laget, med Truls som en bubblare.

Friidrott är det stora under OS, stenhård konkurrens i varje gren. Vi hade inte hoppas på en massa medaljer men lite bättre prestationer på många håll och kanter. Det hade kunnat bli fler medaljer om handbollen, både damer och herrar, varit lite taktiskt smartare i semifinalerna. Publikmässigt har OS varit en succé fantastisk stämmning på alla arenor.

🥇🥈🥉GRATTIS TILL ALLA FANTASTISKA PRESTATIONER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar