onsdag 6 mars 2024

MODO GÖR EN BRAGD

 Inför säsongen hade i stort alla experter tippat att MODO skulle vara ett av lagen som var tvungna att kvala. Prestationen blir ännu större med tanke på att bara två nyförvärv har bidragit positivt, MV Lehtinen och fw Ranta övriga har bara varit utfyllnad. Det är i stort sett ett Allsvenskt lag som har lyckats med bedriften.

Ett tag såg det mörkt ut, men efter nyår började alla fatta hur man var tvungen att spela. Det går inte att vara konstruktiv i alla situationer och man man spelet blev aggressivare. Den största anledningen är att målvakten har stått på huvudet och hållit laget kvar i matcherna. Hur är det möjligt att ett Allsvenskt lag kan greja ett nytt kontrakt och tom. slåss om en play in plats? Är SHL överreklamerat? Eller tror många lag att gräset är grönare på andra sidan? Detta tvistar naturligtvis de lärde om.

Andra året blir tuffare, nu gäller det att sportchefen hittar rätt. Nu har han mer tid på sig och kan i lugn och ro se över vilka möjligheter MODO  har i hierarkin.

GRATTIS TILL SHL KONTRAKTET👍😀🥅

1 kommentar:

  1. Du skriver: "Hur är det möjligt att ett Allsvenskt lag kan greja ett nytt kontrakt och tom. slåss om en play in plats? Är SHL överreklamerat?".

    Men är det inte som det ska vara? Toppen av HA är ungefär som botten av SHL. Oavsett kvalsystem så har väl alltid något lag från HA tagit en plats i SHL på ett SHL-lags bekostnad?

    SvaraRadera