fredag 11 augusti 2023

ETT NYTT SVERIGE

 Alla fruktade att Japans snabbhet och teknik skulle ställa till stora problem för Sverige. Istället gör Sverige sin bästa match och är dominanta i 70 minuter. Spelarna kliver in i närkamperna och ger inte japanerna en lugn stund dessutom hade Sverige ett passningsspel som vi inte har sett tidigare. 

Sverige skaffade sig en rättvis 2-0 ledning och det såg stabilt ut men det blev lite panik sista 15 minuterna, men som vanligt hade Sverige marginalerna på sin sida. Sverige varierade sitt spel med kortpassningar och ibland en lång på djupet vilket ställde till stora problem för Japan. 

Det var ingen som föll ur ramen,mittfältet och mittbackarna imponerade mest. Alla har varit oroliga för hur laget skulle klara sig utan Seger men Rubenson har tillfört bättre kvalitet på den positionen. Att en mittback Ilestedt är skyttekung hör inte till vanligheterna.

Efter den här insatsen kan vi drömma om final för jag tror att självförtroendet fick en rejäl knuff när det gäller passningsspelet att Sverige kan försvara är ingen nyhet.🥇👍😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar