måndag 15 november 2021

HUR TÄNKTE DU JANNE?

 Sverige fick matchen dit de ville, låt Spanien rulla boll så kontrar vi. Forsberg skapade två jättechanser på egen hand och hade kunnat bli den stora mirakel kungen. Sverige fick springa mycket och i andra halvlek hade vi svårt att få tag i bollen men det stod fortfarande 0-0. 

Nu var det dags att göra byten för att skaka liv i matchen och chans spela. Vad händer? Sveriges bästa spelare Forsberg går ut och Svanberg kommer in. Oavsett hur trött Forsberg är kan han uträtta mer än en pigg Svanberg. Att två forwards kommer in känns naturligt, men varför byta ut bägge forwards som startade? Ner på trebackslinje ut med en försvarare eller mittfältare, fanns ingenting att förlora.

Det var inte mot Spanien som direktplatsen gick upp i rök, tidigare mediokra insatser bäddade för den här svåra uppgiften. Nu väntar ett ovisst playoff.

Janne har under sin tid som förbundskapten gjort det mesta rätt och lyckats fått ut maximalt av de spelare han haft till sitt förfogande. Det som hände igår blir svårt att förklara.

BETYG 1-5

OLSEN3 Behövde bara gör en räddning

KRAFT3 Höll rent på sin kant

LINDELÖF 5 En gigant

NILSSON 3 Godkänd i hans riktiga debut

AUGUSTINSSON 3 Gedigen som vanligt

CLAESSON 4 Fantastisk arbetsinsats

EKDAHL 4 En av hans bättre landskamper

OLSSON 1 Lika anonym som vanligt

FORSBERG 5 Han var kung

ISAK 1 Lika blek som senast

KULUSEVSKI 2 Man kan se att han har fått lite speltid

NU LÄKER VI SÅREN OCH KOMMER IGEN I MARS⚽️👍😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar