tisdag 14 juli 2020

ELFSBORG,MJÄLLBY,SIRIUS,VARBERG

Gemensamt för dessa lag är att de ligger topp 6 i Allsvenskan, trots att det bara är spelat 7 omgångar måste det betraktas som en större sensation. Tippade topplag som Malmö,Göteborg, AIK och Hammarby harvar i de nedre regionerna. De här lagen har satsat miljoner på nyförvärv och även förnyat kontrakt med dyra spelare.
De här nya spelarna har oftast ett misslyckat utlands äventyr bakom sig. Deras självbilder är inte den bästa, tror att de är artister och lite för bra för Allsvenskan. Synonymt för de tippade topplagen är att de tröstar sig med att de är bra på att rulla boll. Att slå 100 passningar på egen planhalva utan motståndare är ingen merit.

Nu tror jag inte att tabellen kommer att se ut så här när vi summerar, men skillnaden mellan de så kallade stjärnorna och vanliga svenska fotbollsarbetare är inte så stor som många tror, bara i lönekuvertet.
Jag är trött på att höra vissa spelare uttala sig om motståndarnas destruktiva spel, de menar att de mindre etablerade lagen skall öppna upp så att de bättre lagen kan få ytor att spela på. Är det inte upp till ”stjärnorna” att lösa problemen?

LITE ÖDMJUKHET SKULLE INTE SKADA!⚽️😂


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar