fredag 26 juli 2024

SVERIGE CHOCKADE NORGE

 Svenska handbollsdamerna hamnade i en svår grupp i OS turneringen. En av favoriterna till guldet var första motståndarna, att våra damer skulle ha någon chans mot Norge trodde inte många. Förutsättningarna var inte de bästa med försvarsjätten Lagerkvist skadad och inte nog med det Bohm utvisad i andra halvlek.

Matchen började i ett rasande tempo, där det blev mål i stort sett i varje anfall och Sverige hängde med.I andra halvlek efter utvisningen saknade Sverige mitt sexor och underläge med tre bollar, kände de flesta att matchen var över. Då klev vår målvakt fram och radade upp den ena räddningen efter den andra och helt plötsligt var det lika. Norskorna började darra och Koppang sköt sönder den norska målvakten. En bragdartad insats som lovar gått inför fortsättningen.

Handboll är en fantastisk sport, modiga spelare, inga protester och teknisk skicklighet.🤾🏼‍♀️👍

Fortsätt vara ödmjuka då kan det sluta med medalj!🥉

tisdag 2 juli 2024

SLUTA GRINA RONALDO😪

 Det är pinsamt att se en av världens bästa fotbollsspelare stå och grina, för att han missade en straff. Alla skall trösta honom som en liten bebis. Det allra värsta är att han överhuvudtaget får spela, han tillför ingenting tvärtom är han en belastning. Förbundskaptenen ser inte till lagets bästa, han är rädd för Ronaldo och eventuella repressalier.

Lilla Slovenien gjorde en heroisk insats och var värda ett bättre öde. Med sunt förnuft och utan respekt kan ett på pappret sämre lag hota de etablerade lagen. Det var så här Sverige hade framgångar när alla accepterade sina roller och jobbade för lagets bästa. Hoppas vår förbundskapten lärde sig något av den här matchen. Vi måste sluta drömma!